Hjemmeskole krever en del oppfølging fra foreldre. Elevene har mye kontakt med lærere over nett, men får fremdeles oppgaver de skal jobbe med på egenhånd. Både lærere og foreldre gjør nå sitt aller beste for å gi alle like god oppfølging, men det sier seg selv at barnas arbeid ikke kan overvåkes til enhver tid. Mens noen er gode på å jobbe selvstendig og løse oppgaver på egenhånd, trenger noen mer veiledning for å lære.

Dette er en tid for å gi og be om hjelp! Vi er mange som sitter hjemme i disse dager og om du spør rundt er det garantert noen som har litt tid å avse for leksehjelp. Både eldre elever og studenter er gode forbilder og lærere for de yngre, siden det ikke er så lenge siden de selv hadde de samme fagene og temaene på skolen. Det er også gjerne litt kulere å få hjelp av en eldre bekjent enn fra en forelder, og så får du tid til å fokusere på egne arbeidsoppgaver. Det er en vinn-vinn situasjon!

Slik har dere leksehjelp på nett

Nå kan dere bruke Learnlink sitt online videoverktøy helt gratis. Dere går inn på online.learnlink.no og lager et romnavn som bare dere kan, og sender linken til den som skal gi leksehjelp. Der kan dere se og høre hverandre, tegne på tavle og dele skjermer med hverandre. Flere lærere benytter plattformen vår i disse dager for å følge opp elevene sine. Det fungerer like godt til å løse digitale som skriftlige oppgaver!

online.learnlink.no er veldig enkelt å bruke.

Om Learnlink

Learnlink tilbyr tilrettelagt undervisning og leksehjelp over nett for grunnskolen og videregående skole. Vi har de beste personlige lærerne i landet og finner den som passer perfekt for deg. Vi bruker et egetutviklet videoverktøy som kombinerer videosamtale, chat og en delt skjerm som begge kan skrive og tegne på.