Vi har vært veldig fornøyd med undervisningen. Vi sparte mye tid på at det foregikk på nett. Kristoffer fikk fem i fransk, det er vi veldig glade for.
Elin Mariel Dahl
Mor
Jeg kjente at jeg holdt på å falle ut av undervisningen. Da måtte jeg finne på noe på egenhånd. Jeg gikk fra 2 til 5 i matte og jeg er kjempefornøyd. Det reddet meg skikkelig!
Nora Darvishzad
Privatist
Philip har gjort enorme fremskritt. Han lærer utrolig mye på kort tid, samtidig som han har det gøy. Å gjøre lekser har plutselig blitt en positiv ting.
Marianne Riddervold
Mor
Med en personlig lærer kan man selv bestemme hva man vil jobbe med, og man kan fokusere på det man selv sliter med. Jeg føler virkelig at jeg fikk lappet hullene fra ungdomsskolen! Det aller viktigste jeg oppnådde gjennom undervisningen fra Learnlink var at jeg fikk økt min egen selvfølelse.
Marte
Elev

Matte var et av Prebens verste fag før, og han ville ikke be om hjelp. Men nå hører jeg han si “matte er ikke så gærent” og “nå skjønner jeg det”. Nettundervisningen har gitt han motivasjon som har smittet over på de andre fagene også!
Kari Kvamme
Mor
Vi ønsket i utgangspunktet å jobbe med studieteknikk, struktur og teori. Forbedringen i karakterer kom som en bonus! Tellef har tilpasset læringen etter våre behov, og har hele tiden skjønt hva sønnen vår trenger. Han har hatt veldig stor glede av dette, og vi ser tydelig forskjellen fra læringen i klasserommet.
Tine Texmon
Mor
Da jeg skulle prøve å hjelpe henne med leksene, gikk det bare i vranglås. Jeg var frustrert. Lisa sleit lenge med matteleksene, men Tellef ga henne mestringsfølelsen tilbake! I begynnelsen var jeg med da hun logget seg på, men etter hvert fant jeg ut at hun jobbet bedre uten meg tilstede. Og i etterkant av timene får jeg rapporter som viser hva de har jobbet med, hvor motivert hun er, og hva hun trenger å jobbe videre med.
Victoria Brandvold
Mor
Vi kontaktet Learnlink fordi sønnen vår har lese- og skrivevansker, og vi har fått en veldig god match i læreren vår. Elena er flink, ung og tar hensyn til sønnen vår sine behov. Undervisningen er tilpasset til hans nivå, og han synes selv at det er gøy! Det er veldig deilig at leksene allerede er gjort når jeg kommer hjem fra jobb.
May-Britt
Mor
Allerede etter kartleggingstimen kjente vi at dette passet godt for oss. Det er veldig enkelt med nettundervisning, man må ikke være teknisk anlagt. Datteren min forteller at den måten å lære på får henne til å tenke høyt, og at hun lærer raskere av det. Med Learnlink har hun har klart å senke pulsen og fått karakteren opp.
Alexia Hatjoullis
Mor

Jeg er strålende fornøyd med timene jeg har hatt med Ariell.
Hun har virkelig lært meg matte på en måte som jeg klarer å forstå. Jeg har gått fra en svak 2 minus til en veldig sterk 4 i faget. Kunne ikke bedt om bedre!
Hanne Lene Sandven
Elev