Nå i mars lanserte Learnlink Leksechatten– et tilbud på Facebook rettet mot elever som trenger hjelp med lekser og skolearbeid. På chatten kan unge stille spørsmål de sliter med å finne svaret på enten det gjelder årsaken til andre verdenskrig eller veiledning i hvordan man skriver en diktanalyse. Vi oppdaget fort at Leksechatten definitivt fylte et hull- de første tre timene etter Leksechatten ble opprettet hadde vi fått inn 1000 henvendelser fra elever rundt om i hele Norge, og disse fortsatte å strømme på inn i nattetimene, neste morgen og utover dagen.

Vi lanserte Leksechatten som en test for å sjekke interessen for et slikt tilbud. Vi var usikre på om dette var noe elever faktisk ville ta i bruk, men allerede første dag fikk vi inn så mange spørsmål at vi ikke greide å svare alle.

Dette forteller Jonas Ryen, daglig leder i Learnlink. Det er altså åpenbart at mange elever sliter med konsentrasjon og motivasjon, og at elever trenger leksehjelp utover det de får på skolen. Dette ble også bekreftet da vi spurte noen av brukerne av Leksechatten hva de synes om tilbudet på facebook:

Jeg synes det er et veldig bra tilbud! For dersom man sliter med lekser dagen lang så hjelper det at noen kan svare raskt og hjelpe. Jeg ville bruke leksehjelp på chat for en gymoppgåve, noe jeg synes er vanskelig å gjøre, så det hjalp. Behovet for leksehjelp er stort fordi dersom man gjør lekser etter skolen er kanskje ikke foreldre eller noen andre som kan hjelpe hjemme, og da er det greit å ha noen tilgjengelig med faglig kompetanse.

Synes det er veldig bra med leksehjelp på chat! I mitt tilfelle så er jeg på messenger ofte og trenger også hjelp med lekser. Veldig smart å ha det her. Jeg vil bruke leksehjelp på chat fordi det er lett tilgjengelig og jeg bruker mindre tid på å lese gjennom hele Google etter en passende side til svaret jeg trenger.

leksechatten

Hva gjør vi i Learnlink?

Da vi gjennom Leksechatten oppdaget det enorme behovet unge norske elever har for leksehjelp økte det vår motivasjon for å motivere til å jobbe med skolearbeidet- og ha det gøy mens man gjør det. Vi mener at alle kan oppnå gode resultater på skolen, uavhengig av hvilket nivå man befinner seg på i dag. Det kreves bare litt innsats og engasjement, og noen ganger kan det være lurt å få et lite ekstra dytt til å hente fram motivasjonen.

Learnlink tilbyr leksehjelp og privatundervisning i alle fag på alle nivåer, enten man går på barneskolen, ungdomsskolen, videregående, universitetet eller vil forbedre karakterene på vitnemålet. Engasjerte og dyktige privatundervisere gir faglig kompetanse i eksamensrettet undervisning, veiledning i oppgaveløsning, og tips til studieteknikk og eksamensmestring. Gjennom fokus på morsomme og interessante læremetoder, spesielt i grunnskolen, vil elevene oppleve å få motivasjonen og konsentrasjonen tilbake. Én-til-én undervisning muliggjør tilpasning til hver enkelt elevs nivå og behov, enten man sliter med dysleksi eller dyskalkuli, eller vil vippe 5-ern opp til en 6-er.

Learnlink er markedsledende på pris i Norge. Få et gratis og uforpliktende tilbud ved å forespørre undervisning her.

Bestill leksehjelp og privatundervisning i dag!