«Jeg følte jeg lærte så mye mer på to dager enn det jeg har gjort på et helt år med S2 på skolen» sier Kamille (19) etter et to dagers intensivkurs med Learnlink. 

Det er en kjent sak at for mange tredjeklassinger, gjør en måned med fest og moro at eksamen kommer litt brått på. Kamille (19) kom opp i det eneste faget hun absolutt ikke ville komme opp i, nemlig matematikk S2. Hun var på forhånd redd for å stryke, men med hardt arbeid og hjelp fra dyktige Learnlink-undervisere, klarte hun i stedet å gå opp en hel karakter på eksamen.

Learnlink hadde i april konkurransen «Eksamensambulansen» i samarbeid med klesleverandøren Jumper, der vi ønsket å gi en heldig russ litt ekstra hjelp før eksamen. Premien var dermed gratis eksamenskurs i dagene før muntlig eksamen. Det var mange deltakere, men Kamille endte opp som den heldige vinneren. Med totalt 10 timer privatundervisning i både matematikk og presentasjonsteknikk gjorde hun store fremskritt på svært kort tid.

 

Til muntlig eksamen på Vg3 har man kun 48 timer timer fra man får vite fag, til man skal stå foran sensor med en ferdig presentasjon og hele pensum i bakhodet. Tiden var knapp. Den første dagen gikk Kamille gjennom hele S2-pensum sammen med underviserne – både muntlig og med skriftlige oppgaver. Den andre dagen fikk hun utlevert oppgaven hun skulle presentere, i emnet algebra og funksjoner. Hun lagde presentasjonen selv, men ble drillet gjennom flere prøveeksamener til den satt som et skudd. Til slutt fikk hun gode kommmunikasjonstips fra vår ekspert i presentasjonsteknikk. Etter to tøffe dager var hun endelig klar for å avgi sin siste eksamen på videregående.

Artikkelen fortsetter under bildet

 

Kamille var glad for at hun fikk muligheten til å ha et intensivkurs før eksamen. «Jeg er veldig fornøyd! Jeg følte jeg lærte så mye mer på to dager enn det jeg har gjort på et helt år med S2 på skolen.» forteller hun. «Jeg fikk fikk tett oppfølgning i forhold til nivået jeg lå på. Syntes faktisk det var gøy å jobbe med matte, fordi endelig så greide jeg å ha en viss forståelse i faget!»

 

Les mer om intensivkurs og prøv selg på Learnlink.no.

 

 

Categories: EksamenMatte