Det å lære et nytt språk er morsomt, spennende og gøy, men også utfordrende, vanskelig og ofte knyttet til mye frustrasjon. Mange elever sliter med fremmedspråkene på skolen, og skjønner ikke helt hvorfor de er en del av skolegangen- vi snakker jo allerede norsk! Realiteten er at vi i Norge er utrolig privilegerte som får muligheten til å dykke inn i et nytt språk allerede i 1. klasse på barneskolen- i mange land må menneskene selv ta initiativ til å utvide språkrepertoaret sitt, noe som kan være både vrient og dyrt, og fører til at selv voksne mennesker kun kan kommunisere på sitt eget morsmål.

 


Ring 455 02 345

eller legg igjen telefonnummeret ditt.


 

Å lære et fremmedspråk er utrolig nyttig- det hjelper oss å kommunisere med mennesker fra ulike land, det gir oss større forståelse av andre kulturer, det gir oss bedre hukommelse, det utvider mengden tilgjengelig litteratur, gjør det morsommere å se på utenlandske filmer og tv-serier, og gjør det lettere og mer spennende å reise til andre deler av verden.

På barneskolen starter elevene undervisningen i engelsk. På ungdomsskolen kan elevene i tillegg til engelsk velge mellom spansk, fransk og tysk, og fortsetter med undervisningen i dette språket på videregående. Learnlink tilbyr leksehjelp og privatundervisning i fremmedspråk. I tillegg til de vanligste språkene på skolen har vi også undervisere med kompetanse i en rekke andre språk, som  kinesisk, japansk, koreansk og italiensk. Enten du lærer språket på skolen eller vil forberede deg før en reise eller jobb, kan våre engasjerte og dyktige undervisere hjelpe deg.

 


Ring 455 02 345

eller legg igjen telefonnummeret ditt.


 

leksehjelp og privatundervisning i fremmedspråk

 

Kinesisk

Mandarin er morsmål til flere mennesker enn noe annet språk. I tillegg er den kinesiske sivilisasjon en av vår tids viktigste – vi lever i Kinas århundre. Det meste av det vi kjøper er nå “Made in China”, og Kina er både en politisk og økonomisk supermakt. Det er derfor en enorm fordel å kunne snakke kinesisk.

Japansk

Japansk snakkes av rundt 130 millioner mennesker. Det snakkes først og fremst i Japan, men landet spiller en viktig rolle i verden både økonomisk og politisk, og det å snakke japansk vil gi økt forståelse for den japanske kulturen.

Koreansk

Planlegger du en tur til Sør-Korea? Eller skal du kanskje begynne å jobbe i Samsung? Våre dyktige undervisere kan lære deg koreansk. Koreansk er også kåret til verdens vakreste språk, så det er bare å begynne å lære!

Italiensk

Italia har en av de eldste og rikeste kulturene i Europa, og det italienske språket er et av Europas ledende kulturspråk. Mat, vin, kunst, litteratur, arkitektur – Italienerne kan det meste, så det er mange gode grunner til å lære seg italiensk.

Les om privatundervisning i

Engelsk

Engelsk- programfag på vgs

Spansk

Fransk

Tysk

 


Ring 455 02 345

eller legg igjen telefonnummeret ditt.