Den beste deltidsjobben for engasjerte studenter

Learnlink er skapt av engasjerte studenter – for engasjerte studenter. Hos oss tar du del i et ungt og motiverende arbeidsmiljø, og jobber sammen med hundrevis av landets fremste studenter.  

Som personlig lærer i Learnlink er jobben din å gjøre læring gøy igjen for elevene dine. 


Fleksibel

Som Personlig Lærer (PL) velger du selv når, hvor og hvor mye du ønsker å jobbe. En ideell jobb å kombinere med en travel studiehverdag.


Givende

Du hjelper elevene dine til økt motivasjon, bedre selvtillit og tro på egne ferdigheter, og er med på å senke frafall i skolen.


Lærerik

I tillegg til faget du underviser i vil du lære om mennesker og pedagogikk, og ikke minst bli bedre kjent med deg selv.

Søk jobb som Personlig Lærer

Ole Kristian

«Learnlink er det beste stedet å jobbe fordi jeg får muligheten til å gjøre en forskjell for elever som trenger det»

– Ole Kristian Hardtvedt Knudsen, NTNU

Ingrid
«Å være Personlig Lærer er perfekt hvis man vil ha en variert og fleksibel jobb, og så lærer man masse selv av å lære bort og hjelpe andre! «

– Ingrid Holtan Søbstad, NTNU

Beste vilkår i bransjen

Med en konkurransedyktig betalingsløsning samt betalingsgaranti har Learnlink de beste vilkårene for personlige lærere i Norge. Vi mener de beste skal få best betalt. Derfor øker du i timeprisen din jo lenger du har en elev. 

Du underviser. Vi fikser resten.

Du konsentrerer deg om å være verdens beste Personlige Lærer. Derfor tar vi oss av opplæring, markedsføring, lovmessigheter og betaling. 

Vær en del av fremtiden

Taxinæringen ble revolusjonert av Uber. Nå står privatundervisningsbransjen for tur. Learnlinks digitale plattform med ratingsystem, betaling og chat erstatter ineffektive firmaer. Hos oss får du ta del i en spennende og insispirerende utvikling.

Få din første elev i morgen

SøkBygg profilKurs og test Bli plukket ut til intervju Din første elev!

Din egen sjef

Hos Learnlink er det du som er sjefen. Du bestemmer arbeidstid, håndterer avtaler med eleven og legger opp undervisningen slik du mener er best. Hos andre firmaer må du rapportere om hver minste endring i planen. Vi hjelper deg når det trengs, ellers er du din egen sjef. 

 

Vi ser etter deg som er sosial, faglig sterk og glad i å hjelpe andre. Søk nå!

Søk om å bli Personlig Lærer

Krav


Vitnemål

Du har høy måloppnåelse i fagene du skal undervise i. Dette betyr 5 eller 6 fra VGS, eller at du har tatt fagene på universitetet.

Politiattest

Alle Personlige Lærere må laste opp godkjent politiattest. Dette hjelper vi deg med.

Fersk i faget

De beste personlige lærerne kommer selv rett fra en læringssituasjon. Derfor må alle PLer ha gått ut fra VGS for mindre enn 10 år siden.

Lik oss på Facebook for å holde deg oppdatert på hva som skjer i Learnlink på lærerfronten!